Airconditionservice på alle bilmærker

Stor ekspertise med elektronik og aircondition​

Overvejer du at sende din bil til airconditionservice? Så lad os ordne din aircondition. Hos MR Auto har vi stor ekspertise med at vedligeholde alle typer airconditionanlæg, herunder klimaanlæg. Vi servicerer bilejere fra blandt andet Smørum, Ballerup, Frederikssund, Stenløse og omegn.

Vi brænder for vores fag og har mange års erfaring med elektronik og aircondition i biler. Vi lægger også vægt på at pleje vores kunder og sikre en god oplevelse. Derfor tilbyder vi naturligvis en lånebil, mens din bil står hos os. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal have gennemsigtighed og gennemskuelige priser.

Vigtigt med løbende påfyldning af kølemiddel

​Det er vigtigt med løbende service af aircondition. For det første taber anlægget kølemiddel, og det påvirker køleevnen. Anlægget taber også sporemiddel og klimakompressorolie. Dertil kommer, at, pollenfilter, kondensor og pakninger med videre bør tilses med jævne mellemrum.

Vi tilbyder alle former for airconditionservice, og det gælder også service af klimaanlæg i bil. Et klimaanlæg er en lidt mere avanceret aircondition, der selv holder en konstant temperatur. Derfor er der ingen forskel på vedligeholdelsen. Alle anlæg bør tilses mindst hvert andet år, men i visse tilfælde bør det ske oftere.

Book en tid til airconditionservice på din bil

​Kig gerne forbi eller kontakt os på forhånd, hvis du vil vide mere om service af aircondition og klimaanlæg på biler. Vi kommer gerne med gode råd til, hvad der er bedst for din bil og dit kørselsbehov. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på airconditionservice.

Følg os på facebook​

Så er du altid opdateret med seneste nyt!​

Adresseoplysninger

MR AUTO v/ Christoffer Langvad

Hassellunden 5, port 6

2765 Smørum

Kontaktoplysninger

📞 +45 20 16 71 18​

info@mrauto.dk 

CVR: 40757538