Klargøring til syn
​– undgå bøvl ved at få et synstjek af bil

Professionel synsklargøring for private og erhverv

​Overvejer du muligheden for klargøring til syn? Så lad os lave et synstjek af bil. 

Hos MR Auto har vi en bred viden om alle bilmærker og bilmodeller, og vi tilbyder professionel synsklargøring for private og erhverv. Kunderne kommer fra blandt andet Smørum, Ballerup, Frederikssund, Stenløse samt mange andre steder.

Vi brænder for vores fag, men vi lægger også vægt på kundepleje og den gode oplevelse hos os. Derfor har vi fokus på gennemsigtighed og gennemskuelige priser. Der er i øvrigt mulighed for en lånebil, hvis du ikke kan undvære din bil, mens den er til tjek hos os.

Vi tilbyder reparation af eventuelle fejl og mangler

​Vi tilbyder klargøring af bil til syn samt eventuel reparation af fejl og mangler. Dermed minimerer du risikoen for, at bilen skal til et eller flere omsyn. Du bør i den forbindelse være opmærksom på, at der er kommet nye EU-regler. Det medfører, at en række fejl, der tidligere kunne blive "betinget godkendt", nu bliver kategoriseret som "væsentlige fejl". Dermed skal bilen til omsyn.

Ved klargøring til syn tjekker vi det samme, som synshallen skal tjekke. Dermed kan vi fortælle, om der er sandsynlighed for, at synshallen vil vurdere eller skønne, at din bil er i orden. På den måde undgår du at bruge tid på omsyn, og vi kører gerne bilen til selve synet, hvis du ikke vil bruge tid på det.

Kontakt os for at bestille tid
​til klargøring til syn

​Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på klargøring til syn. Kontakt os for at aftale det videre forløb.

Bliv ringet op!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

Så er du altid opdateret med seneste nyt!​

Adresseoplysninger

MR AUTO v/ Christoffer Langvad

Hassellunden 5, port 6

2765 Smørum

Kontaktoplysninger

📞 +45 20 16 71 18​

info@mrauto.dk 

CVR: 40757538