Bilreparation af alle bilmærker og bilmodeller

Gennemsigtighed og gennemskuelige priser

​Er det ved at være tid til en bilreparation? Så kan du sende din bil hen på vores værksted. Hos MR Auto reparerer vi alle bilmærker og bilmodeller for private og erhverv. Kunderne kommer fra blandt andet Smørum, Ballerup, Frederikssund, Stenløse og mange andre steder.

Vi har mange års erfaring og brænder for faget. Samtidig har vi et indgående kendskab til alle mærker og modeller. Derudover lægger vi vægt på kundepleje og den gode oplevelse. Derfor er gennemsigtighed og gennemskuelige priser vigtigt for os. Du har naturligvis adgang til en billig lånebil til en fast lav pris. 

Moderne udstyr og fejlfindingsapparater

​Vi tilbyder alle former for bilreparation, bilservice og dækservicemed videre. Vi ordner alt fra motor og elektronik til dæk og plader.

Vi har moderne udstyr og fejlfindingsapparater, hvilket betyder, at vi hurtigt og effektivt kan lokalisere en eventuel fejl. Samtidig har vi et stort udvalg af specialværktøj, som gør os i stand til at løse alle opgavetyper.

Kontakt os for at bestille tid til bilreparation

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser. Ofte kan vi give et løseligt overslag i telefonen, men vi skal gerne se bilen, før vi kan give et uforpligtende tilbud på en bilreparation.

Du kan med fordel ringe på telefon 20 16 71 18, men du kan også skrive til os på e-mail info@mrauto.dk, hvis det passer dig bedre.

Følg os på facebook​

Så er du altid opdateret med seneste nyt!​

Adresseoplysninger

MR AUTO v/ Christoffer Langvad

Hassellunden 5, port 6

2765 Smørum

Kontaktoplysninger

📞 +45 20 16 71 18​

info@mrauto.dk 

CVR: 40757538