Dækcenter til dækskifte og udskiftning af hjul

Kvalitet, kundepleje og gennemskuelige priser

​Leder du efter et professionelt dækcenter til dit næste dækskifte? Så behøver du ikke at lede længere. Hos MR Auto har vi stor ekspertise i dæk, hjul og fælge til alle bilmærker. Vi servicerer bilejere fra blandt andet Smørum, Ballerup, Frederikssund og Stenløse samt mange andre steder.

Vi brænder for vores fag, og vi har mange års erfaring. Vi lægger vægt på kvalitet, kundepleje og den gode oplevelse. Derfor er det vigtigt for os at have gennemsigtighed og gennemskuelige priser.

Få rådgivning til valg af de rette dæk til din bil

​Vi tilbyder alt i dækskifte på vores dækcenter. Vi lapper også dæk. De fleste opgaver består af udskiftning af nedslidte dæk, men også af udskiftning mellem vinterdæk og sommerdæk. På vores dækhotel opbevarer vi alle typer dæk.

​Dine dæk har en betydning for både brændstoføkonomien og trafiksikkerheden. Måske kan du nøjes med helårsdæk, eller måske skal du have en bestemt slags vinterdæk og sommerdæk. Vi tilbyder gerne råd og vejledning, når du skal vælge nye dæk.

Opbevaring af dæk på dækhotel

Når du får skiftet dæk i vores dækcenter, har du også mulighed for at opbevare dine hjul på vores dækhotel, hvis du ønsker det. 

På den måde slipper du for besværet med at transportere dine dæk frem og tilbage samt finde plads til dem derhjemme. 

På vores dækhotel sikrer vi, at dækkene opbevares sikkert og korrekt. Ved korrekt opbevaring opnår du længere levetid på dine dæk.

Kontakt vores dækcenter for at få en tid til dækskifte

Du er velkommen til at få mere at vide om, hvad vi tilbyder på vores dækcenter. Du er også velkommen til at kigge forbi for at få en snak om dæk, dækmærker og hjul. Herefter kan du få et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede dækskifte og evt. opbevaring på dækhotel.

Følg os på facebook​

Så er du altid opdateret med seneste nyt!​

Adresseoplysninger

MR AUTO v/ Christoffer Langvad

Hassellunden 5, port 6

2765 Smørum

Kontaktoplysninger

📞 +45 20 16 71 18​

info@mrauto.dk 

CVR: 40757538