Service på bil
​– alt i autoservice og serviceeftersyn

Autoservice til gennemskuelige priser

​Er det blevet tid til service på din bil? Så kan du sende din bil til serviceeftersyn på vores autoværksted. Hos MR Auto har vi specialiseret os i at udføre autoservice på alle bilmærker for privat- og erhvervskunder. Vores kunder kommer typisk fra Smørum, Stenløse, Ballerup og Frederikssund, men også mange andre steder.

Vi brænder for faget og har mange års erfaring med alle mærker og modeller. Vi lægger også vægt på kundepleje og den gode oplevelse. Derfor lægger vi også vægt på gennemsigtighed og gennemskuelige priser. Der er mulighed for en lånebil, når din bil er til autoservice.

Serviceeftersyn tilpasses dit bilmærke

​Vi tilbyder små og store serviceeftersyn samt olieskift og airconditionservice.

Du kan for eksempel vælge et stort serviceeftersyn, der blandt andet inkluderer service af alle filtre, en komplet gennemgang af bilen og kontrol af dæk. Vi skræddersyr gerne serviceeftersynet, så det passer præcis til dit bilmærke.

Bestil tid til service på bil allerede i dag

​Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om vores autoservice, eller hvis du vil bestille tid til service på bil. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på selve servicen. Du kan ringe på telefon 20 16 71 18. Du kan også skrive til os på e-mail info@mrauto.dk, hvis det passer dig bedre.

Følg os på facebook​

Så er du altid opdateret med seneste nyt!​

Adresseoplysninger

MR AUTO v/ Christoffer Langvad

Hassellunden 5, port 6

2765 Smørum

Kontaktoplysninger

📞 +45 20 16 71 18​

info@mrauto.dk 

CVR: 40757538