Professionelt rustarbejde på bil

Slip af med rust på din bil

​Er der opstået rust på din bil, og er du derfor på udkig efter et værksted, der kan tage kyndigt hånd om bilen, så du slipper af med dine rustproblemer? Så hjælper vi dig gerne. Hos MR Auto tilbyder vi nemlig professionelt rustarbejde på biler, og vi kan derfor hjælpe dig med at fjerne enhver form for rust på bilen.

På vores autoværksted i Smørum udfører vi rustarbejde for både private bilejere og erhvervskunder i hele vores lokalområde, herunder Ballerup, Frederikssund og Stenløse. Med vores professionelle mekanikerarbejde er du sikret et resultat af høj kvalitet, så du får din bil tilbage i utroligt flot stand.

Vi fjerne rust hurtigt og effektivt

​Hvis du har opdaget rust på din bil, er det værd at overveje, om det kan betale sig at få udført rustarbejde. Processen kan nemlig være omfattende, og rust opstår ofte på ældre biler. Hvis du ønsker at beholde din gamle bil, kan vores professionelle rustarbejde dog hjælpe dig.

Vi udfører rustarbejde på bil med hurtige og effektive løsninger. Vi ved nemlig, hvor stor en forstyrrelse, det kan være at skulle undvære sin bil i en længere periode. Derfor har vi også en lånebil, som kan være til din rådighed, hvis rustarbejdet kræver, at din bil står på værkstedet i en længere periode.

På vores værksted udfører vi alt vores arbejde med fuld gennemsigtighed i forhold til proces og pris – og vores rustarbejde på bil er naturligvis ingen undtagelse. Du ved derfor altid, hvad du skal betale for arbejdet, og din bil står selvfølgelig klar, når vi har sagt, den vil gøre det.

Kontakt os og få en pris på rustarbejde på bil

​Skal vi hjælpe dig af med rust på bilen, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udformer dig gerne et tilbud på din specifikke opgave, og så snart du har accepteret vores pris, står vi klar til at tage godt hånd om din bil.

Lad os stå for rustarbejde på din bil – så du kan nyde godt af den mange år endnu.

Bliv ringet op!​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

Så er du altid opdateret med seneste nyt!​

Adresseoplysninger

MR AUTO v/ Christoffer Langvad

Hassellunden 5, port 6

2765 Smørum

Kontaktoplysninger

📞 +45 20 16 71 18​

info@mrauto.dk 

CVR: 40757538